Advertisement

Izmire Meteor Düştü : Konuştukça 89. Bölüm Fragmanı - Son Dakika Güncel Haberler / Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu.

Izmire Meteor Düştü : Konuştukça 89. Bölüm Fragmanı - Son Dakika Güncel Haberler / Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu.. İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı. İstanbul ve i̇zmir gibi bazı illerde göktaşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü?

Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone). İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Look like a bird yani kuş gibi bakmak manisa'da meteor düştü iddiası. İzmir'de sel fırtına hortum felaketlerinden sonra şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Pek çok kullanıcı bu anlara şahit.

Hayırsever çiftin cami vasiyeti için ilk adım - SonHaberler
Hayırsever çiftin cami vasiyeti için ilk adım - SonHaberler from i.sonhaberler.com
İstanbul ve i̇zmir gibi bazı illerde göktaşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. İzmir kültürpark alanında dün gece çıkan yangının meteor düşmesinden kaynaklandığı i̇ddiaları üzerine i̇zfaş genel müdürü doğan i̇şleyen. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. İzmi̇r'de geçtiğimiz aylarda yaşanan deprem, tsunami ve sel felaketlerinden sonra 'bir tek meteor düşmedi' sözü gerçek oldu. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor.

Akşam saatlerinde i̇stanbul ve i̇zmir'e meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada geniş yer buldu.

İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. O da düştü tam oldu. İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı. İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan. Vatandaşlar meteor düşme anı videolarını sosyal medyadan paylaştı. Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu. İzmir kültürpark alanında dün gece çıkan yangının meteor düşmesinden kaynaklandığı i̇ddiaları üzerine i̇zfaş genel müdürü doğan i̇şleyen. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarında bulunan. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone). İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor.

İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. Daha fazlası i̇çin abone ol → bit.ly/2ykl4tl dün gece manisa'da gökyüzü birkaç. Look like a bird yani kuş gibi bakmak manisa'da meteor düştü iddiası. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü?

Türkiye'ye meteor mu düştü? Meteor nedir? - Sözcü Gazetesi
Türkiye'ye meteor mu düştü? Meteor nedir? - Sözcü Gazetesi from i.sozcu.com.tr
İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. Pek çok kullanıcı bu anlara şahit. İstanbul ve i̇zmir gibi bazı illerde göktaşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde parlak bir cismin gökyüzünden düştüğü görülüyor. İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı. Yetkililer tarafından bu iddiaya dair henüz bir. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan.

O da düştü tam oldu.

Son dakika egeye meteor mu düştü? İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! İstanbul ve i̇zmir gibi bazı illerde göktaşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone). Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu.

Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. Son dakika egeye meteor mu düştü?

Manisa ve İzmir'de meteor mu düştü? Göktaşı iddiası ...
Manisa ve İzmir'de meteor mu düştü? Göktaşı iddiası ... from iasbh.tmgrup.com.tr
İzmir'de sel fırtına hortum felaketlerinden sonra şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. Art arda felaketler yaşayan i̇zmir'e bu kez meteor düştü. İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı.

Amatör kameralar tarafından kaydedilen meteor düşme görüntüleri, sosyal medyada kısa.

Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. Meteor düşmesi,meteor düştü mü,meteor nedir,meteor. İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'de sel fırtına hortum felaketlerinden sonra şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor düştüğü öne sürüldü. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya platformu twitter'da i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu.

Posting Komentar

0 Komentar